Sleduj nás

Je to venku! Conor McGregor si ukázal na soupeře, s kterým by chtěl bojovat

Je to venku! Conor McGregor si ukázal na soupeře, s kterým by chtěl bojovat

Jen co Dana White oznámil, že kontaktoval slavnou irskou hvězdu ohledně možného návratu, se začalo spekulovat, s kým že se to utká. A nyní nám to ona sama přiblížila.

Vše se motá okolo osmatřicetiletého veterána Diega „The Nightmare“ Sancheze (30-12), který v UFC působí už neuvěřitelných patnáct let. Momentálně jeho smlouva zahrnuje čtyři zápasy, po jejichž uspořádání definitivně pověsí rukavice na hřebík. První z této série začne již tento víkend na UFC 253, kde se utká s Jakem Matthewsem.

Možná si sami dobře pamatujete, že zde přibližně před necelým rokem byly už nějaké spekulace ohledně možné bitvy McGregora právě se Sanchezem. Tehdy to lidé však nebrali moc vážně, ovšem jak se nyní ukázalo, Conor o ten zápas vážně stál.


diego_sanchez

„Zpráva Diegu Sanchezovi… Zaslechl jsem tvé komentáře ohledně poslední bitvy v UFC a chci, abys věděl, že se mnou můžeš počítat,“ oznámil během pátečního večera Conor na svém Twitteru s tím, že mu bude ctí, pokud tuto legendu bude moct vyprovodit do důchodu.


„Poté, co jsi dobojoval s Pereirou, jsem se sám nabídl, že se s tebou utkám v Dublinu. Tohle se událo ještě letos v únoru, když jsem pracoval na plánech pro svou novou sezonu… Než udeřila pandemie koronaviru,“ vysvětloval.

Následně se McGregor na chvíli odmlčel a pak napsal, že jeho nejbližší duel nebude v MMA, nýbrž v boxu, kde se střetne Mannym Pacquiaem.

To zjevně bude ta zábavná věc, o které Dana White mluvil, dočkat bychom se jí měli začátkem příštího roku. Následně se počítá s tím, že se Notorious opět podívá do klece, kde bude pokračovat v dokončení své započaté sezony.


mcgregor_pacquiao


Další články