Sleduj nás

Jdu si pro Khabiba! hlásí neodbytný Tony Ferguson

Jdu si pro Khabiba! hlásí neodbytný Tony Ferguson

Tony Ferguson odpovídal na slova Khabibova manažera, že už je vyhořelý. Silně s tímto názorem nesouhlasí a co víc, údajně je připravený všechny přesvědčit o opaku.

El Cucuy to nejen poslední dny slízává skoro ze všech stran, až by se dalo říct, že on sám je jediný, kdo si ještě věří.

Jeho sebevědomí se pokusil nedávno nalomit Khabib Nurmagomedov, jenž řekl, že Tony nikdy nebyl elitním zápasníkem, ačkoliv měl na kontě dvanáct výher v řadě. Pouze v této sérii nepoznal žádného lepšího bojovníka.


Další hřebík do rakve přidal během pátečního odpoledne Orlův manažer Ali Abdelaziz. Ten Tonymu vzkázal, ať si váží toho, že s Khabibem nikdy nezápasil, jelikož by mu vymlátil mozek z hlavy.

Jak se asi dalo očekávat, Tony si tyto urážky nenechal líbit. To, že lidé nevěří v jeho schopnosti, ještě neznamená, že v ně nevěří i on sám.


„Přesně, jak jsem ti to říkal, když jsem vedle tebe seděl. Jdu si pro tebe i pro celou tu tvou sebranku, ty sráči! Neznáš mě!“ vzkázal El Cucuy Abdelazizovi, jenž stojí v čele stáje Dominance MMA, která má pod svými křídly několik zvučných bojovníků, jako jsou Justin Gaethje, Islam Makhachev či Khabib Nurmagomedov.

„Khabibe, i pro tebe si jdu. Jen se mi dál vyhýbej!“ dodával Ferguson, který i nadále prokazuje své vysoké a nezlomné sebevědomí.


Další články