Sleduj nás

Jake Paul: Dana White má ptačí mozeček, pokud si skutečně myslí, že prohraju

Jake Paul: Dana White má ptačí mozeček, pokud si skutečně myslí, že prohraju
Jake Paul si otevřel pusu na všechny pochybovače, kteří si myslí, že neporazí Bena Askrena. A jedním z nich je i Dana White...

Jake i Ben mají za sebou první setkání tváří v tvář, během něhož zaznělo několik kuriozních frází. Slavný americký YouTuber vůbec poprvé poznává, jaké to je, když na něj doléhá tlak, aby dostál svým slovům. Brání se však statečně.

Jake Paul vyhlásil Dana Whitea


„Jsem tu, abych porazil tohohle blbečka, kterého věřím, že skutečně mohu porazit,“ nebral si servítky mladší z bratrů Paulů, který své rýpnutí směroval na Askrena.

„Všichni, kdo mi nevěří, dělají velkou chybu. Dana White má ptačí mozeček, pokud si skutečně myslí, že prohraju. On a jemu podobní nevěří tomu, že Jake Paul je skutečný fighter,“ chválil sám sebe, přičemž se pasoval na zkušeného fightera.

„Každopádně Danovi děkuji, že o tom mluví, protože to je pro mě skvělé promo, a navíc zdarma. Dana White mluví obvykle jen o UFC, takže když zmiňuje můj turnaj, patrně jde o velkou věc,“ doplnil slavný americký YouTuber, který si už 17. dubna stoupne do ringu.


Další články