Sleduj nás

Holloway a nejlepší boxer? To těžko, směje se McGregor. Pochybovače plánuje už brzy umlčet

Holloway a nejlepší boxer? To těžko, směje se McGregor. Pochybovače plánuje už brzy umlčet

Max Holloway si svým výkonem proti Calvinu Kattarovi zasloužil vlnu uznání, až ho někteří označili za nejlepšího boxera v UFC. Tomuto tvrzení se však musel Conor McGregor vysmát.

Holloway sice proti Kattarovi boural rekordy, které z velké části on sám tvořil, ale údajně do statusu zahrnující slovo „nejlepší“ má ještě hodně daleko.   

„Max rozhodně není nejlepší boxer,“ nesouhlasil McGregor. „Jak o tom může vůbec někdo vést diskuzi, kdo je nejlepší?“ ptal se s úsměvem, přičemž poukazoval sám na sebe.


„Uvidíme, co budou lidé říkat po neděli, až se vypořádám s Dustinem Poirierem. Sledujte pozorně, jak mu zakrvácím obličej. Ve svém arzenálu mám spoustu magických zbraní, které mohu použít,“ avizoval, že do svého zápasu přijde s něčím speciálním.

Aby ovšem nezůstal jen u kritiky, musel Maxe i pochválit. „Podle mě je to skvělý bojovník jinak. Tím posledním výkonem si zasloužil mé uznání a určitě se zařadil i do pořadí možných zájemců o odvetu se mnou,“ překvapoval.


Conor McGregor plánuje opět zápas v boxu

„Ta odveta by se uskutečnila v lehké váze, ale prozatím musí Max nabrat nějakou svalovou hmotu. V lehké váze bojoval jen jednou, a to proti Dustinovi. A bylo dost znát, že Dustin rozdával silnější údery, protože byl mohutnější,“ vzpomínal McGregor na duel, jenž Holloway podnikl proti Poirierovi, kde prohrál na body.


Další články