Sleduj nás

Henry Cejudo se nevzdává! Jakou bojovou výzvu zaslal YouTuberovi Jakeu Paulovi?

Henry Cejudo se nevzdává! Jakou bojovou výzvu zaslal YouTuberovi Jakeu Paulovi?
Henry Cejudo stále vyhlíží ten tučný šek, který by ho dostal zpátky do UFC. Nebrání se však ani duelu v ringu.

Momentálně nás bude čekat boxerské klání mezi YouTuberem Jakem Paulem, pro něhož to bude svým způsobem první profesionální zápasnická zkušenost, a bývalým MMA šampionem Benem Askrenem.

Shodou okolností se většina bookmakerů domnívá, že favoritem tohoto duelu bude právě americká internetová hvězda, která prakticky stále nemá žádné zkušenosti. A to nejvíce zaráží takového Cejuda, jenž by se rád chopil příležitosti a dokázal, jak moc se lidé pletou.


„Aby bylo jasno, Jake Paul je přinejlepším, a to zdůrazňuji, pouze amatérský boxer, jinak je to naprostý břídil. Hodlám věnovat všechny své peníze na charitu, pokud bych ho v boji nesundal do čtvrtého kola,“ řekl Cejudo v MMA Uncensored podcastu.

Může se to zdát jako bláznivý nápad, nicméně v případě Henryho je všechno možné. A pokud k tomu bude přihozen i velký balík peněz, po němž tak dlouho lační, tak se do toho určitě vrhne.


Rozdíl mezi oběma borci by byl pouze ve váze a výšce. Zatímco Cejudo bojoval ve hmotnostní kategorii do 61,2 kilogramů, Jake Paul si oproti tomu drží váhu okolo 86 kg.

Další články