Sleduj nás

Další soupeř? Derek Brunson už má tip, a dokonce i mžourá po titulu!

Další soupeř? Derek Brunson už má tip, a dokonce i mžourá po titulu!

Jakmile se šestatřicetiletý veterán dostal na vítěznou vlnu, která momentálně čítá tři zápasy, našel v sobě nové sebevědomí, s nímž by se rád dostal až k titulové příležitosti.

Derek Brunson (21-7) se 1. srpna objevil na UFC Fight Night turnaji s pořadovým číslem 173, kde během hlavního zápasu porazil nadějnou hvězdu Edmena Shahbazyana (11-1). Pro dvaadvacetiletého mladíka to byla vůbec první porážka v kariéře.

Derek Brunson chce stále zápasit v UFC


Co se Brunsona momentálně týče, tak cítí, že dal tímto skalpem o sobě velmi nahlas vědět a pro příště je připraven na někoho ze špičky žebříčku. Možností však na výběr příliš není, a proto cílí na toho jediného volného.

„Potřebuji se dostat do nejlepší pětky žebříčku, a proto bych se chtěl utkat s Jackem Hermanssonem,“ uváděl ostřílený rodák ze Severní Karoliny, jenž v minulosti častokrát ztroskotal na velkém jménu.


Nyní však cítí, že by mu měly hvězdy být nakloněny. „Cítím se opět jako za mlada, jsem znovu ve formě. Jsem hrozba, se kterou se musí počítat, a pokud dám i Jacka, tak bych se mohl přiblížit i k titulovým bitvám,“ odhaloval svou vizi, která by klidně zahrnovala i bitvu s Darrenem Tillem, ten však může být se zraněným kolenem velmi dlouho mimo hru.

Derek Brunson vyhlíží dalšího soupeře

Dění v popředí střední váhy je momentálně vyřešeno. Nejprve se v září o titul utká Israel Adesanya s Paulem Costou a vítěz se pak střetne s Robertem Whittakerem nebo Jaredem Cannonierem, na které čeká boj o měsíc později. Dobře naladěný Derek Brunson by se tedy musel zařadit do fronty.



Další články