Sleduj nás

Curtis Blaydes: Věřím, že Lewise porazím v postoji i na zemi

Curtis Blaydes: Věřím, že Lewise porazím v postoji i na zemi

Před nedávnem byl v rámci turnaje UFC Fight Night zabookován duel mezi Derrickem Lewisem a Curtisem Blaydesem. Všichni předpokládají skvělý zápas vzhledem k postoji, který má Lewis opravdu dobrý, a kterým bude muset zastavit Blaydesův wrestling.

Blaydes naznačuje, že právě on bude tím, kdo ukončí svého soupeře: „Věřím, že ho porazím v postoji nebo na zemi. Jdu si pro jeho ukončení.“ Curtis Blaydes tak poslal svému soupeři, kterému bude čelit už 28. listopadu, varovné oznámení.

Blaydes bojoval v těžké váze už se všemi, výjimkou je právě Derrick Lewis. „Porazil jsem zápasníky, které on taky, ale se kterými měl problémy, jako třeba zápas s Volkovem. Volkov vyhrál první dvě kola, ve kterých dominoval. Byl ve všem lepší, tedy až do toho nečekaného závěru zápasu.“


„Bylo by opravdu skvělé bojovat s Curtisem. Jediné, o co se bude snažit, přenést to na zem.“ vyjádřil se Lewis k otázce v pozápasové konferenci. Ačkoliv výkon Lewise v duelu s Volkovem nebyl až tak přesvědčivý, tuto bitvu prostě vyhrál.


Další články