Sleduj nás

Colby se opět opřel do „Jidáše“ Masvidala. Prozradil tajemství, které se týkalo jeho boje s Usmanem!

Colby se opět opřel do „Jidáše“ Masvidala. Prozradil tajemství, které se týkalo jeho boje s Usmanem!

Colby Covignton už má dost toho, jak se Jorge Masvidal vymlouvá. Práskl na něj tedy něco, co se mu určitě nebude líbit.

„The Gamebred“ je zastáncem toho názoru, že do svého posledního duelu, jenž se konal o mistrovský pás proti Kamaru Usmanovi, vstupoval pouze na šestidenní short notice, a tedy kompletně nepřipravený. Toto tvrzení používá jako hlavní důvod, proč by přednostně měl dostat s šampionem odvetu. A věřte nebo ne, ona se opravdu rýsuje.

S podobnými plány ovšem silně nesouhlasí bývalý člen American Top Teamu Colby Covington. Ten s Masvidalem často trénoval, a tak moc dobře ví, že jeho bývalý týmový parťák zase až tak nepřipravený nebyl.


„Už mám dost keců od toho Jidáše, jak se furt vymlouvá, že nebyl připravený. Je to jenom kripl, kterému nejde o pás, jde mu jen o peníze. Jde mu o příjmy z PPV a ty mu titulový fight určitě zaručí. Ve skutečnosti ale sám ví, že nemá na to se s nikým ze špičky měřit,“ nebral si servítky Covington.

„Nevím, o čem Masvidal mluví, že neměl žádný kemp. Já sám dobře vím, že se na ten boj připravoval. Jeho Instragram je plný důkazů o tom, jak piloval wrestling. Připravoval se se samotným wrestlingovým mistrem Bo Nickalem celé čtyři měsíce. Je to zkurvený lhář, pokud tvrdí opak,“ pokračoval.


„Zeptejte se Dustina Poiriera, ten to dokonce přiznal veřejně, že byl Masvidal součástí jeho tréninkového kempu na Dana Hookera. Oba dva trénovali skutečně tvrdě. Takže už nechci slyšet žádné Masvidalovy výmluvy, jak kývnul na zápas s Usmanem pouze na šestidenní short notice, vše bylo plánované.“

„Jorge je vší tou špínou, o které říkal, že jí nikdy nebude. A pro mě osobně je tohle hodně smutné vidět. Jsem rád, že nejsem jediný, kdo jeho lži prokoukl. Stal se z něj pouhý blázen,“ dodával třiatřicetiletý muž s přezdívkou „Chaos“, který naposledy v kleci přemohl Tyrona Woodleyho.


Další články