Sleduj nás

Chimaev otočil: Vracím se zpátky a všechny sejmu! Kdo to odnese jako první?

Chimaev otočil: Vracím se zpátky a všechny sejmu! Kdo to odnese jako první?

Švédský střelec Khamzat Chimaev si opět hodlá poštelovat svou mušku a pokračovat na trase, na které byl, než jej přemohl koronavirus.

Chvíli se zdálo, že ho ty problémy skolí. „Nemohl jsem vůbec dýchat a cítil jsem se opravdu zle,“ říkal po pár trénincích, kvůli kterým okamžitě jel až do nemocnice. Jak už tomu ale bývá zvykem, nakonec čas všechny rány vyléčil.

Dokonce natolik, že se nyní v Khamzatovi opět probudilo to staré přehnané sebevědomí. „Překvapení, překvapení, vracím se zpátky a všechny sejmu!“ napsal šestadvacetiletý bojovník na svém Twitteru.


Mírné známky o Chimaeově návratu prokazoval dokonce už sám i jeho manažer Ali Abdelaziz. Podle něho se rovnou rýsují i dva potenciální soupeři.

„Osobně se mi líbí Neil Magny a Kevin Holland. Myslím si, že by oba byli pro Khamzata dobrým testem,“ uvedl Abdelaziz s tím, že by se mladý vlk měl vynořit ze švédských hor někdy v průběhu léta.


Tímto se nám tedy otevřely dvě možnosti, na jaké se v poměrně dohledné době můžeme připravit. Nesmíme však opomenout ani to, že je momentálně volný Leon Edwards, který usiluje o titul velterové váhy. Pokud ho UFC nedotlačí k odvetě s Belalem Muhammadem, mohl by si ještě užít money fight s Khamzatem Chimaevem.


Další články