Sleduj nás

Chandler a boj o titul? Nesmysl! zlobí se Islam Makhachev. Koho navrhuje jako náhradníka?

Chandler a boj o titul? Nesmysl! zlobí se Islam Makhachev. Koho navrhuje jako náhradníka?
Islam Makhachev nesouhlasí s rozhodnutím, že UFC vložilo do nové titulové bitvy zrovna Michaela Chandlera.

Ten si v UFC odmlátil pouhopouhý jeden zápas, v něm ale dokázal oslnit, když hned v prvním kole vypnul Dana Hookera. Tedy toho soupeře, s kterým se takový Dustin Poirier štval pět kol.

I navzdory skvostnému úvodnímu výkonu je jedna výhra dle mnohých málo. Chandler měl bojovat s minimálně ještě jedním soupeřem, než mu měla být věnována titulová šance.


„Upřímně mi to přijde jako nesmysl,“ zlobí se Makhachev, jenž by si rád sednul na trůn lehké váhy hned po svém kolegovi Khabibovi Nurmagomedovovi.

„Chápu Charlese Oliveiru, ten člověk si to zaslouží, ale už nechápu Chandlera. V UFC měl jenom jeden zápas, a ještě ho nikdo prakticky neprověřil. Ten fight s Hookerem skončil velmi rychle. Raději bych v bitvě o titul viděl Poiriera nebo Gaethjeho,“ přiznával upřímně.


A když už byl zmíněn Justin Gaethje, hodí se připomenout, že UFC původně plánovalo jeho boj právě s Chandlerem. Když ovšem Dana White oznámil Khabibův odchod do důchodu, přeskupil své plány a Michaela vložil do duelu o uvolněný titul lehké váhy.


Další články