Sleduj nás

Být vůbec tím prvním, kdo porazí Khabiba? Velice lákavé, přiznává Holloway

Být vůbec tím prvním, kdo porazí Khabiba? Velice lákavé, přiznává Holloway

Před zápasem s Ortegou mu nikdo nevěřil, ovšem nakonec z něj vyšel jako jednoznačný vítěz. Nyní se po Hollowayovi chce, aby přešel o stupínek výš, kde by jednoho dne mohl vyzvat i samotného Khabiba Nurmagomedova. 

Nejedná se o rozhodnutí, které by se Maxovi líbilo, protože plánoval obhájit svůj pás v pérové váze tolikrát, kolikrát to jenom bude možné, avšak jestli na něj bude vedení v čele s Danou Whitem stále naléhat, tak je nakonec poslechne. 

Max Holloway chce titul


„Pokud král opustí své území, vždy se tu najde někdo, kdo bude chtít usednout na jeho trůn. To je něco, co bych nerad dopustil, protože si v této divizi píšu svůj příběh, ale když UFC nedá jinak, poslechnu je a posunu se o úroveň výše,“ svěřil se Holloway.

Šéf organizace mu pak slíbil, že se mu tím brzy otevřou brány k další titulové výzvě, přičemž jakýkoliv ze soupeřů z velké top pětky mu bude dostupný. Jména si zatím nechal pro sebe, ale my víme, že se tam nachází Dustin Poirier, Tony Ferguson, Edson Barboza nebo šampion Khabib Nurmagomedov.


A právě na mistra této kategorie by rád Max zacílil, pokud by tam měl přejít. „Nikdo mi nevěřil, ale nakonec jsem byl první, kdo porazil Briana Ortegu. Khabib je jenom dalším neporaženým zápasníkem a pro každého z nás je velice lákavé jej o tento čistý štít připravit,“ pravil.


Další články