Sleduj nás

Askren: Masvidal trefil to nejvíc šťastné koleno ve vesmíru a stal se slavným

Askren: Masvidal trefil to nejvíc šťastné koleno ve vesmíru a stal se slavným
Ben „Funky“ Askren si posměšky od Jorgeho Masvidala rozhodně nenechal líbit.

Držitel pásu pro „Největšího grázla planety“ tak trochu vypomáhá Jakeu Paulovi v přípravě na boxerský duel, který svede právě s Askrenem. A aby toho nebylo málo, snaží se Jorge Bena psychicky rozhodit.

„Tohle individuum je stále naživu? A já si myslel, že už jsem ho pohřbil v kleci. Hej, Bene, líbí se mi tvé žabky,“ dělal si Masvidal srandu ze svého soka, který se účastnil tiskové konference pro zápas s Jakem Paulem.


Protože se ovšem podobné urážky jen akumulovaly, rozhodl se Funky přejít do ofenzivy.

„Dobře, reaguji o dva roky později, ale buďme k sobě upřímní. Jorge, zasáhl jsi mě tím nejvíce šťastným kolenem z celého vesmíru. Jen díky mně jsi se stal slavný, nemáš zač. Usman tě ovšem porazil 50-43 na body a za měsíc tě porazí úplně stejně. Smiř se s tím, ztroskotanče,“ odpověděl mu.


Jorge Masvidal má v UFC slovní rozepře

Shodou okolností by se Askren jednoho dne nebránil s Masvidalem ani odvetě. „Vyhrál bych proti němu devět z deseti zápasů. Tohle je ale bohužel MMA a to se bohužel stává,“ řekl bývalý šampion velterové váhy Bellatoru či ONE Championship, který nezavrhuje ani svůj návrat do UFC. V první řadě chce ale vyřešit tuto záležitost s YouTuberem Jakem Paulem.

Další články