Sleduj nás

Asi jsem někoho nas*al! zlobí se Gaethje, který chce konečně bojovat. Zápas mu však nikdo nedal

Asi jsem někoho nas*al! zlobí se Gaethje, který chce konečně bojovat. Zápas mu však nikdo nedal
Původně se měl připravovat na Michaela Chandlera, ale tomu nakonec UFC umožnilo jít bojovat o titul lehké váhy. A tak Justin Gaethje zůstal bez soupeře...

Muž s přezdívkou „Highlight“ se vždy pokouší diváky ohromit nějakým spektakulárním kouskem, který si na konci dne vždy vyžádá i nějaký bonus.

Naposledy jsme se s Justinem mohli vidět v titulovém boji, kde nestačil na Khabiba Nurmagomedova. Porážka to nebyla snadná, ale on sám slíbil, že se vrátí zpátky a pro ten titul si zkusí dojít znovu. Pouze UFC mu zatím nejde na ruku.

Justin Gaethje nemá soupeře v UFC


„Vůbec nevím, co se děje. Myslel jsem, že už budu bojovat, ale zatím nemám proti komu,“ štvalo Justina, který se nebál opřít i do samotného vedení organizace. „Nevím, co se děje, možná jsem někoho nasral. Vím jen to, že můj bojový styl představuje vše, po čem Dana White touží. Já jsem ten druh zákeřného zmrda,“ tvrdí o sobě.

„Cítím, že jsem byl pro tuhle organizaci stvořen. Můj styl je pro tuhle organizaci jako dělaný, tak proč mě sakra všichni ignorují?!“ ptá se Gaethje, jenž si nyní bude muset počkat na to, jakého nového soupeře mu UFC vylosuje. V rámci žebříčku lehké váhy jsou volní například Rafael Dos Anjos, Paul Felder či také Islam Makhachev.


Další články