Sleduj nás

Anthonymu Pettisovi se rýsuje nové angažmá i se zajímavým soupeřem

Anthonymu Pettisovi se rýsuje nové angažmá i se zajímavým soupeřem

Bývalý šampion lehké váhy UFC Anthony Pettis by už brzo mohl mít na stole velmi lukrativní nabídku.

„Showtime“ tak trochu v úterý večer šokoval veřejnost, když oznámil, že po dvanácti letech věrných služeb končí v UFC. Zde mu původně vypršela aktivní smlouva a on vyčkával, zdali se dohodne na nové. Místo čekání se však rozhodl, že dá přednost volnému trhu a uvidí, kdo o něj projeví zájem.

Netrvalo to prakticky ani den a ke slovu se dostal prezident konkurenčního Bellatoru Scott Coker. Ten na veřejném streamu potvrdil, že by bylo velmi lákavé mít atraktivního chlápka, jakým je Pettis, pod svými křídly. Dokonce i naznačil, kdo by mohl být jeho soupeřem.


„Pettis je velice zajímavý bojovník a bylo by skvělé ho tu mít,“ potvrzoval Coker.

„Bylo by zajímavé ho postavit hned proti Michaelovi Venonovi Pageovi. Bohužel máme omezený počet dní, kdy můžeme pořádat turnaje. To kvůli televizním právům… Všechno ještě projednáme a uvidíme, jak to dopadne,“ nechával se slyšet.


Anthony Pettis podepsal novou smlouvu

Ačkoliv zněl prezident Bellatoru lehce zmateně, z jeho slov bylo patrné, že o slavného Showtimea skutečně stojí. A duel s hvězdným Venonem by vskutku mohl být velice zajímavý.

Edit: Bellator nakonec nevyšel. Anthony Pettis ve středu v noci podepsal smlouvu s PFL, kde bude příští sezonu nastupovat. Začátek je naplánován na duben 2021.



Další články