Sleduj nás

Mike Tyson tipuje průběh titulové bitvy Weili Zhang vs. Rose Namajunas

Mike Tyson tipuje průběh titulové bitvy Weili Zhang vs. Rose Namajunas

UFC 261 přinese jednu z nejatraktivnějších bitev, kterých se v rámci ženského MMA můžeme dočkat. Na jedné straně bude stát současná šampionka slámové váhy Weili Zhang a na druhé bývalá šampionka Rose Namajunas.

Protože se jedná o velkou událost, pozadu se svou predikcí nezůstal ani sám nejmladší šampion v celé historii těžké váhy boxu. Dle jeho tvrzení se zjevně dočkáme v této kategorii ne tak příliš častého ukončení před limitem formou KO/TKO. Trumfy bude držet americká bojovnice.

„Pro Rose by tohle mohla být procházka růžovou zahradou. Tak nádherná, a přitom tak brutální. Podle mě Weili zničí,“ predikoval Tyson v nedávné konverzaci s šéfem UFC Danou Whitem.


Čínská šampionka je zatím v UFC stoprocentní, podobně tak jako téměř v celé své kariéře. Naposledy se podepsala pod jednu z nejlepších bitev v rámci MMA, když s Joannou Jedrzejczyk předvedla parádní pětikolovou přestřelku, která si vyžádala bonus za fight večera.

Rose Namajunas za sebou oproti tomu nese velkou fanouškovskou základnu, a navíc disponuje dovednostmi, kterým šampionka ještě nečelila. Tipovat vítěze předem není snadné, o to více pozornosti však toto měření sil přinese.



Další články