Sleduj nás

Kráska VanZant odtajnila svou výplatu. V BKFC si vydělá desetkrát více než v UFC!

Kráska VanZant odtajnila svou výplatu. V BKFC si vydělá desetkrát více než v UFC!

Dnes večer si krásná zápasnice Paige VanZant odbije svou premiéru v organizaci BKFC, kde se bojuje bez rukavic. Kontroverzní liga BKFC, kde není o jizvy a rozsekané obličeje nouze, rozděluje fanoušky MMA na dva tábory.

Někteří považují zápasy bez rukavic za barbarství, jiní si je nemůžou vynachválit. V každém případě Paige propálila celkem zajímavou informaci. U nového chlebodárce si prý vydělá desetkrát více než v UFC.

„Čemu se divíte, nejsem tu pro srandu králíkům. V UFC jsem působila šest let a stejně jsem měla za zápas maximálně 40 000 dolarů a za výhru dalších 40 000 dolarů. Teď za to, co miluji, dostávám desetkrát tolik. Je tedy jasné, že se jinam nechystám. Jsem tady spokojená a moc se těším na zápas,” osvětlila Paige VanZant, proč zamířila právě do BKFC.


Paige VanZant jde opět do boje!

Když to přepočítáme na české kačky, v UFC dostávala tahle kočička 850 000 Kč za zápas, teď dostává 8 500 000 Kč. To už je hodně velký rozdíl. VanZant navíc nedávno prohlásila, že se jizev nebojí. Prý aspoň všem dokáže, že není jen hezká tvářička.


Nemůžeme se dočkat, co dnes večer Paige předvede.

Video z vážení naleznete zde.


Další články