Sleduj nás

Známe nové datum UFC bitvy Jiří Procházka vs. Dominick Reyes!

Známe nové datum UFC bitvy Jiří Procházka vs. Dominick Reyes!

Dominick Reyes byl před rokem těsně pod vrcholem a pouze několik úderů jej dělilo od sesazení Jona Jonese z trůnu polotěžké váhy. Vyrovnaný zápas přiřkli sudí dlouholetému šampionovi a Reyes si tak musel na další šanci chvilku počkat.

Ani bitva o uvolněný titul nedopadla dobře a od Jana Blachowicze inkasoval tvrdé KO. Nyní po dvou porážkách v řadě na něj čeká český samuraj Jiří Procházka.

Zápas, který měl vévodit turnaji na konci února, musel být kvůli Reyesovi přeložen a nyní už víme přesné datum. 1. května půjde Jiří Procházka do boje! Podle posledního vzkazu, který Dominick zanechal na sociálních sítích, ale možná neprobíhá léčba úplně podle plánu. „Nejhlubší dno a nejvyšší vrchol. Život je cesta, ale nic bych neměnil!“


Dominick Reyes a Jiří Procházka znají nové datum souboje v UFC!

Pro Procházku je tato situace samozřejmě nepříjemná. Od zápasu s Volkanem Oezdemirem, který proběhl loni v červenci, uteklo dost času a česká jednička je natěšená na další boj.


Malou útěchou mu může být kontrakt s novým partnerem, kterým je firma OPRO. Tato britská společnost se zabývá výrobou a vývojem těch nejkvalitnějších chráničů zubů, které využívají špičkový sportovci v mnoha odvětvích. Pokud chcete používat stejnou ochranu jako budoucí šampion UFC, navštivte stránky egocombat.cz.

Chrániče zubů, které používá Jiří Procházka


Další články