Sleduj nás

Věřím, že konečně vyhraju před limitem! říká Dvořák před svou třetí bitvou v UFC

Věřím, že konečně vyhraju před limitem! říká Dvořák před svou třetí bitvou v UFC

Ačkoliv se minimálně papírově zvedá náročnost jeho soupeřů, David Dvořák věří, že tentokrát bude ukončení zápasu před limitem mnohem blíže než kdy předtím.

Na českého bojovníka z řad muší váhy bude už v květnu čekat třetí bitva pod křídly největší MMA organizace planety. David se pokusí vypořádat s dalším Brazilcem, a sice Raulianem Peivou, který má na kontě dvacet výher a pouhé tři porážky. Dvě z nich však poznal právě v UFC, kde jeho celková bilance činí 2-2.

David Dvořák má v UFC nového soupeře


David Dvořák vs. Raulian Paiva

„Papírově je to hodně vyrovnaný soupeř. Podle mě to může být první soupeř, kterého ufinišuju (v UFC). Myslím si, že na to mám, vidím se jako lepší bojovník. Zápasy jsou vždycky jiný, cokoliv se může stát, ale věřím, že budu ještě více dominantní než v minulém zápase,“ prozradil Dvořák v rozhovoru pro Sport.cz.

Jeho poslední bitvu pořádně odnesla jeho noha. Ta je již údajně plně v pořádku. „Noha je v kupě, měl jsem ještě jiný zdravotní komplikace, ale nechci říkat kvůli soupeři jaký. Dávám se dohromady, tři měsíce trénuju naplno, jenom nespáruju, což se teď hodně brzo změní,“ říká něco málo přes dva měsíce před soubojem.


A protože má David aktuálně platnou smlouvu na čtyři zápasy, již brzo by se mohla řešit nová. „V podstatě zápasníci, kteří by měli 2:2 (2 výhry a 2 prohry), tak další smlouvu získají, pokud neudělají nějaký hrozný zápas. Nové smlouvy bych se nebál, pokud vyhraju, další smlouva je na 100 % jistá,“ uvedl Dvořák pro Sport.cz.


Další články