Sleduj nás

To snad ne! Zápas mezi Procházkou a Reyesem v únoru nebude

To snad ne! Zápas mezi Procházkou a Reyesem v únoru nebude

Očekávaná bitva mezi Jirkou a Dominikem se odkládá. Reyes má zdravotní komplikace a do zápasu v původním termínu 27. února nezvládne naskočit. Nejúspěšnější český MMA zápasník a šampion japonské organizace Rizin si tak bude muset na svůj druhý zápas v UFC počkat.

I když to ještě není oficiální, souboj Reyese a Procházky tak bude s největší pravděpodobností přeložen, což Jirku určitě netěší. Na druhou stranu je Reyes skvělý soupeř, na kterého se vyplatí počkat. Českého zápasníka by případný triumf mohl posunout k vytoužené k bitvě o titul.

Vedení UFC ihned zareagovalo a stanovilo nový zápas večera. Hlavním trhákem karty bude nově souboj dvou těžkých vah Rozenstruik vs. Gane. Na svých sociálních sítích to potvrdil přímo Jairzinho.


Nechme se překvapit, na jakém novém termínu se manažeři obou borců dohodnou a co s tím udělá Dana White. Na zápas mezi Reyesem a Procházkou už totiž začínalo běžet promo. Navíc za Jirkou na konci ledna vyrazil filmový štáb, aby začal pracovat na promo materiálech.


Další články