Sleduj nás

Slova uznání! Šéf UFC chválí Procházku a zároveň si od něj hodně slibuje

Slova uznání! Šéf UFC chválí Procházku a zároveň si od něj hodně slibuje

Dana White se během vysílání stanice ESPN snažil fanoušky seznámit s připravovanými souboji, kterých se v červenci dočkáme na „Bojovém ostrově UFC“. A již teď můžeme s radostí říct, že nás zde čeká spousta zajímavých bitev.

Jedna je lepší jak druhá, přesto zde máme exkluzivitu, která utkvěla i v očích samotného prezidenta UFC. „Nejvýraznějším duelem je pro mě zápas mezi Volkanem Oezdemirem a Jiřím Procházkou,“ sdělil White hned na úvod.

Zároveň si od něj hodně slibuje. „Procházku čeká jeho debut. Momentálně se nese na vlně deseti vítězství v řadě. Za svou kariéru ukončil pětadvacet z šestadvaceti soupeřů, přičemž 23 na KO a 2 na submisi. Je to jeden z nejlepších zápasníků polotěžké váhy mimo UFC. Byl to šampion Rizinu, takže jsem na toho kluka hodně natěšený,“ předeslal šéf UFC.


„Denisa“ svůj debut zažije 11. července v Abú Dhabí na ostrově Yas. Tímto zápasem odstartuje svou novou etapu pod značkou největší MMA organizace světa.

„Je mu teprve 27 let, takže má svá nejlepší léta ještě před sebou. Má neuvěřitelné statistiky a moc se na jeho zápas s Volkanem těším,“ doplnil White. A podobně se těšit budeme i my. 



Další články