Sleduj nás

Pudilová: Můj příští zápas napoví o mé budoucnosti. Soupeřka? Líbí se mi, je to pořádná výzva

Pudilová: Můj příští zápas napoví o mé budoucnosti. Soupeřka? Líbí se mi, je to pořádná výzva

Už 19. září uvidíme UFC veteránku Lucii Pudilovou opět v akci. Tentokrát se nám představí v českém prostředí na Noci Bojovníků Dobříš, kde bude čelit zvučné zahraniční soupeřce Maguy Berchel.

Ta k nám přichází z Francie a disponuje rekordem čítající deset výher, čtyři porážky a jednu remízu. Těmto statistikám přidává na nebezpečí ten fakt, že se jedná o pátou nejlepší ženskou bojovnici pro střední a východní Evropu. Půjde tedy o pořádnou výzvu, kterou má Pudilová ráda a která ji může vyšvihnout znovu k velkým cílům.

pudilova_berchel


Jak se jednání zrodila? „Oslovil mě promotér akce a byl velice slušný. Nabídl mi dobré podmínky i soupeřku, která se mi líbila. Má lepší bilanci než já. Je hodně všestranná MMA zápasnice. Je to francouzská jednička a pětka ve střední a západní Evropě, takže to bude výzva, ale na to jsem zvyklá,“ odhalila pro televizi Nova česká zápasnice.

A pro Lucku bude toto utkání o to důležitější, neboť jí napoví, jakým směrem se bude vyvíjet její kariéra. Některé nabídky již odmítla, sama by totiž ráda mířila co nejvýše.


„Většinu nabídek jsem odmítla. Ještě mám Invictu, ale tam se teď nedostanu. Hodně to bude záležet na tom, jak se vyvine koronavirová situace a na mém příštím zapase,“ potvrdila Pudilová, která má o důvod více ze sebe 19. září vydat to nejlepší.  


Další články