Sleduj nás

Vémola rozmetal československou scénu, OKTAGON mu prý začne vozit soupeře ze zahraničí

Vémola rozmetal československou scénu, OKTAGON mu prý začne vozit soupeře ze zahraničí
Terminátor na turnaji OKTAGON 22 potvrdil, že na československé scéně nemá konkurenci. Rozjetého Ďatelinku, který měl čtyři výhry v řadě, slupnul jako malinu.

Milan se nezmohl vůbec na nic, byl spíše žrádlem pro lva než soupeřem. A vedení organizace OKTAGON už došla trpělivost, Karlosovi bude prý vozit lepší soupeře ze zahraničí.

"Až bude Karlos připravený a bude chtít jít o titul v rámci váhy do 84 kilogramů, tak bude mít připraveného a ozkoušeného zahraničního soupeře. Ten před bitvou bude muset vyhrát alespoň jeden zápas také s někým ze zahraničí. Rozdíl mezi Vémolou a zbytkem startovního pole je přesně takový, jaký jsme dneska viděli. Musíme to respektovat. Karlos je prostě světový borec. Dali jsme šanci několika domácím klukům, aby si to vyzkoušeli. A oni si to vyzkoušeli a zjistili, že je to zápasník světového formátu,” prozradil Ondřej Novotný, spolumajitel organizace OKTAGON MMA, na tiskové konferenci.

Není se čemu divit. Koho Karlosovi předhodili, toho smetl rozdílem několika tříd. Jasně, můžete tu vytahovat Attilu Végha, ale jste si jisti, že by ten lucky punch zopakoval?


Další články