Sleduj nás

Václav Mikulášek: Jste kok*ti! Ještě před týdnem jste Vémolu hulili, teď po něm plivete

Václav Mikulášek: Jste kok*ti! Ještě před týdnem jste Vémolu hulili, teď po něm plivete
Terminátor si posledních pár dní prochází peklem. Shazování mu sebralo spoustu sil a ani přes veškerou snahu nedokázal shodit na smluvenou váhu.

Navážil o 600 gramů více, OKTAGON mu sebral titul a ještě se bude muset rozdělit s Ďatelinkou o část své výplaty. Jeho selhání nazvedlo se židle i spoustu jeho fanoušků i haterů a snesla se na něj vlna nenávisti. Na opačnou stranu barikády se postavil Václav Mikulášek, který se Karlose zastal

„Opět se Češi ukázali jako nejlepší fans celé Evropy. Karlos nenavážil a automaticky po něm všichni plivete a shazujete ho. Nejvíc mě baví to, jak ti, co po něm plivou, ho ještě před týdnem hulili. A víte co? Já jsem s Karlem. Vezu mu jídlo na doplnění, aby se měl před zápasem dobře. Vy jste kok*ti," vysvětlil v postu na svém Instagramu Mikulášek.

Je sympatické, že právě Mikulášek, kterého Vémola při vzájemném zápase totálně vyškolil a několikrát v médiích sundal, se teď Terminátora zastal. Koneckonců má pravdu, nadávat umí každý, ale podporovat i ve chvílích, kdy to člověk nejvíc potřebuje, už jen někdo. Jak dopadne dnešní zápas?


Další články