Sleduj nás

Už brzy půjdeme do kina na MMA! OKTAGON chystá celovečerní film

Už brzy půjdeme do kina na MMA! OKTAGON chystá celovečerní film
Připravuje se český film z prostředí MMA. Na jeho vzniku se bude podílet i největší pořadatel MMA turnajů u nás - organizace OKTAGON. Zatím má pracovní název Bojovník a klade si vysoké cíle. Chce konkurovat i takovému filmu, jako je Warrior s Tomem Hardym.

„Chceme natočit silný příběh a celkově drsný film. Naším vzorem, co se týče emocí a dopadem na diváka, je Warrior s Tomem Hardym,“ dodává Vojtěch Frič. „Vidíme ve filmu silné téma a žánr, který tu dlouho nebyl. Podobný film byl naposledy snad Pěsti ve tmě.“

Velký potenciál ve filmu vidí i Ondřej Novotný, majitel organizace OKTAGON.


Majitel organizace OKTAGON MMA Ondřej Novotný

„Věříme, že tahle spolupráce může přinést něco výjimečného pro náš sport i pro sportovní fanoušky obecně. Myslím, že parta lidi, která se tady dává dohromady, je schopna udělat film, na který budeme hrdí a na který budou chodit lidi. Když se o takový film máme pokusit, tak u toho OKTAGON musí být. Tuhle šanci určitě dlužíme našim bojovníkům i všem, kteří se okolo MMA točí. A hlavně našim fantastickým fanouškům,“ prozradil Novotný.


Kromě celovečerního filmu Bojovník OKTAGON připravuje i dokument o Karlosovi Vémolovi. Půjdete se podívat do kina na nový MMA film?

Další články