Sleduj nás

Tímhle peklem jsem si neprošel jen proto, abych prohrál, hlásí Karlos Vémola

Tímhle peklem jsem si neprošel jen proto, abych prohrál, hlásí Karlos Vémola
Terminátor je sice zbaven titulu, ale vzdávat se rozhodně nehodlá. Cílem i nadále zůstává odveta s Attilou a Ďatelinka je dobrá překážka, která by ho k němu mohla dovést.

Karlos Vémola má za sebou jedno z nejnáročnějších shazování v životě. Limit střední váhy nesplnil o 0,6 kg, kvůli čemuž mu podle pravidel byl odňat mistrovský titul.

Způsob, jakým se k němu tato zpráva donesla, nebyla nikterak přívětivý. Chápe však, že pravidla se musí respektovat a mnohem důležitější bude, co předvede v samotném boji.


Oktagon 22 má zajímavou záplétku, Vémola nesplnil váhu

Karlos Vémola nesplnil váhu


„Teď už nejsi šampion,“ zněla slova promotéra organizace Ondřeje Novotného, jenž se s viditelně vyčerpaným Vémolou, jehož tělo bylo zmoženo náročným shazováním, příliš nepáral.

„Je to tak, jak to je. Co k tomu mám říct…,“ hledal Terminátor jen marně vhodná slova, kterými by na tuto šlamastiku mohl reagovat. „Situace je taková, že jsem neudělal váhu, a když jsou taková pravidla, tak jsou taková pravidla… Co mám dělat…“


Na pořádání duelu se nic nemění. „Pokud s tím souhlasí soupeř – respekt pro něj, jestli do toho jde – a zdali to bude nebo nebude o titul, to už je úplně jedno,“ řekl Karlos, který si prohru rozhodně nepřipouští. „Všichni vědí, že jsem si tímhle peklem neprošel jen proto, abych prohrál.“

Další články