Sleduj nás

Pirát Krištofič tlačí na OKTAGON a chce Vémolu

Pirát Krištofič tlačí na OKTAGON a chce Vémolu

Organizace OKTAGON korunovala na svém dvacátém turnaji historicky prvního vládce střední váhy, ale už nyní je jasné, že ho klidné panování rozhodně nečeká.

NEPŘEHLÉDNI: Keita, Brož, Eckerlin a beznadějně vyprodaná hala ve Frankfurtu! Dnešní Oktagon 57 můžeš sledovat živě zdarma zde.

Karlos Vémola dokázal pět kol demolovat odolného Francouze Alexe Lohoré a prakticky okamžitě po převzetí opasku musel čelit první výzvě na svou těžce vydobytou pozici. Do klece totiž nakráčel Samuel Krištofič a Terminátora vyzval.

Karlos by na vzájemný souboj slyšel, ale nechce v krátké době dělat znovu váhu do čtyřiaosmdesáti kilogramů a navrhuje catchweight do devadesáti kilogramů. To se zase nelíbí Pirátovi, a proto se vzájemného souboje na konci ledna nedočkáme.


Podle žebříčkového postavení je právoplatným vyzyvatelem Milan Ďatelinka. Mr. Comeback si připsal již čtyři výhry v řadě, navíc pokaždé hned v prvním kole. Na posledním turnaji si s přehledem poradil s nebezpečným Davidem Hoškem a nyní jej zajímá pouze souboj o titul. Krajanovo právo na zápas s Karlosem ovšem trochu zpochybňuje Krištofič.

Karlos Vémola chce bojovat o titul na Oktagon 21


„Jestli Milan ten zápas dostane, tak mu budu fandit. Nemyslím si však, že se MMA točí jen kolem žebříčků. I ty žebříčky jsou všelijaké. Milanova pozice je samozřejmě zasloužená, ale viděli jsme v poslední době, že je to skutečně všelijaké.“

Uvidíme, jak se situace vyvine, a kdo nakonec možnost zabojovat o pás skutečně dostane. Karlos bude schopný zhubnout do střední váhy nejdříve někdy na přelomu března a dubna. Za tak dlouhou dobu se však může změnit spousta věcí.

NEPŘEHLÉDNI: Dnešní Oktagon 57 živě zdarma.


Další články