Sleduj nás

OKTAGON pro mě nemá nikoho, kdo by se mi rovnal! Budu teď mít asi pauzu, má jasno Vémola

OKTAGON pro mě nemá nikoho, kdo by se mi rovnal! Budu teď mít asi pauzu, má jasno Vémola
Takhle to dopadá, když pokosíte celou československou scénu a není tu nikdo, kdo by vás mohl ohrozit. Chudák Karlos Vémola si bude muset dát delší nedobrovolnou pauzu, protože pro něj OKTAGON nemá žádné konkurenceschopného bojovníka.

„Budu teď mít asi trochu delší zápasovou pauzu. Podle toho, co říkal Ondra Novotný, tak pro mě aktuálně žádného soupeře v OKTAGONu nemají. Budou čekat na to, až se nějací zahraniční soupeři pobijí mezi sebou o to, kdo si zaslouží zápasit o titul, abych ten titul mohl získat zpět. Myslím si, že nejdříve nastoupím na Štvanici,“ prozradil Karlos Vémola během svého živého vysílání na sociálních sítích.

Není se čemu divit. Terminátor nasadil vražedné tempo. Po prohře s Véghem se nechal seštelovat na operaci, a od té doby kosí vše, co mu vedení OKTAGONu předhodí. Nejdříve porazil Robertsona, pak Mikuláška, Lohorého a nakonec i Ďatelinku. Navíc tři ze čtyř zápasů ukončil před limitem. Poslední výhra nad rozjetým Milanem OKTAGON jen utvrdila v tom, že je Vémola zápasník světového formátu a nemůžou mu domlouvat kdekoho.


Další články