Sleduj nás

Mawar: Jestli mi ještě někdo pošle, že jsem mu prohrál tiket, tak mu ho narvu do prde*e

Mawar: Jestli mi ještě někdo pošle, že jsem mu prohrál tiket, tak mu ho narvu do prde*e
MMA premiéra Tadeáše Růžičky, který loni exceloval na turnaji OKTAGON UNDERGROUND, nedopadla podle jeho představ.

Na turnaji OKTAGON 22 nestačil na Poláka Karetu a po třech kolech prohrál na body. Ne všichni fanoušci jeho neúspěch ale přijali s klidem, někteří mu dokonce nadávali za to, že jim zkazil tiket. Růžička však vzkazuje, že válka pokračuje!

Tadeáš Růžička komentuje svou prohru


„Debut jsem prohrál, ale válka pokračuje. Pro mé fanoušky, sponzory a trenéry - díky! Je mi teprve 23 let a už od 9 let trénuji. Poslední dva roky získávám lásku ke grapplingu, klinči a wrestlingu, který jsem celý život nesnášel. Přísahám, že až krátce před zápasem jsem cítil, že už začínám mít sílu i na boj na zemi. Dejte mi čas. Pokračuji hladovější a nasranější. Jestli mi ještě někdo z vás pošle, že jsem mu prohrál tiket, tak vám ho narvu prdele,” vzkázal Tadeáš Růžička na svém Instagramu.

Mawar si přitom při svém debutu nevedl vůbec špatně. Jenže Polák se přesně dle očekávání snažil přenášet boj na zem, což Tadeáše vyčerpávalo. „Sice zápas neskončil jeho výhrou, ale zkusil si přesně to, co potřeboval zažít v ostrém zápase a do budoucna mu to jen pomůže v růstu. Tadeáš v dalších zápasech ukáže, jak skvělý je bojovník,” dodal trenér André Reinders.


Další články