Sleduj nás

Karlos Vémola: Návrat do klece? Nejdřív v létě...

Karlos Vémola: Návrat do klece? Nejdřív v létě...
Karlos Vémola si chce ze všeho nejdříve vybojovat zpátky svůj pás ze střední váhy Oktagonu. Bohužel zatím nemá proti komu.

Jak totiž slavný Terminátor uvedl, jeho současný zaměstnavatel pro něho nemá žádného vhodného soupeře. A tak se musí hrábnout až někam do zahraničí, což nějakou chvíli potrvá, než se objeví nový vyzyvatel.

„Asi mě teď čeká delší zápasnická pauza,“ přiznával Vémola na svém Instagramu, kde se fanouškům snažil nabídnout přibližný termín ke svému dalšímu bojovému vystoupení.


„Podle Ondry Novotného pro mě v Oktagonu momentálně nemají žádného soupeře, a tak budu muset čekat, než se nějací zahraniční protivníci pobijí mezi sebou. Pak uvidíme, kdo si zaslouží bojovat o titul,“ uvedl Terminátor, který se domnívá, že se ukáže až v létě na Štvanici.

A úplně nelze ani vyloučit to, že se v létě omezí právě zaběhlá koronavirová opatření, tudíž se do ochozů budou opět moct vrátit i fanoušci. Například v několika amerických státech budou do měsíce smět být v arénách již plné kapacity.


Další články