Sleduj nás

Attila prozradil, za jakých okolností bude otevřený odvetě s Vémolou

Attila prozradil, za jakých okolností bude otevřený odvetě s Vémolou
Attila přiznal, že se jednání ohledně odvety s Karlosem už rozběhla. A on sám jí bude otevřený, když se splní jedna jeho podmínka.

Karlos Vémola se sice prozatím ukotvil ve střední váze, kde se možná v dohledné době dočká nemalého zápasu s ruským velikánem Mikhailem Ragoziem, ovšem postupně by se stejně rád vrátil do kategorie devadesáti tří kilogramů, kde by jej čekala největší bitva kariéry. A to v odvetě s Attilou Véghem.

Doposud jsme si na toto téma mohli vyslechnout opravdu mnoho prognóz, ovšem žádná zatím nenabírala reálných rozměrů, což se už velmi brzo může změnit. Bývalý šampion polotěžké váhy Bellatoru MMA totiž prozradil, že by Karlosovi skutečně mohl dát druhou šanci.


Attila Végh na tribuně na akci OKTAGON MMA

„Mohu vám potvrdit, že jsme s Oktagonem o té odvetě už hovořili, zatím jsme se však nebavili o žádných konkrétních termínech. Stále platí to, že pokud budou lidé na tribunách, tak i já budu připravený,“ oznámil Attila pro sportky.zoznam.sk.


Ještě dříve Végh avizoval, že aby do tohoto utkání vstoupil, bude dbát na řádném finančním ohodnocení, které pokryje jeho čas, jež vloží do přípravy a kdy nebude moct být se svou rodinou. Jak se ale nyní zdá, s tímto krokem by Oktagon neměl mít problémy, a tak nezbývá než čekat, kdy k onomu klíčovému termínu nového „Zápasu století“ dojde.


Další články