Sleduj nás

Mikulášek: V roce 2021 bych si to rád dal s Vémolou ještě jednou

Mikulášek: V roce 2021 bych si to rád dal s Vémolou ještě jednou

Václav Mikulášek by rád dokázal, že ve svém prvním utkání skutečně jenom zamrzl, kvůli čemuž následně prohrál, aniž by byl schopen ukázat něco z toho, co se zrovna naučil.

Konstelace hvězd i koronavirová situace nebyla k oběma fighterům zrovna příznivá, a tak vše dopadlo tak, že se oba střetli až 5. prosince, kde z toho Karlos udělal svoji show, v níž Mikuláška stáhl na zem, kde ho za dvě minuty donutil odklepat.

Pro Babu Jagu to byl šok, nicméně jak sám přiznal, bohužel se nedokázal vypořádat se sílou okamžiku. Nyní už ví, kde byl problém, ale po bitvě je každý generál…


„Co bych mohl udělat jinak? Po bitvě je každý generál. Samozřejmě, že jsem si to v hlavě promítal, ale bylo to, jak to bylo, prohrál jsem. V pondělí jsem se vrátil k tréninku, jedu zase dvě fáze, jedeme dál,“ uvedl Mikulášek v rozhovoru pro sport.cz.

Ačkoliv jsou zkušenosti obou fighterů podstatně odlišné, Václav „Baba Jaga“ Mikulášek i nadále ke Karlosovi chová velkou nenávist, kterou se pokusí promítnout do své nové cesty, na jejímž konci by mohla být i kýžená odveta. A to třeba ihned už v příštím roce, který nám právě klepe na dveře.


Karlos Vémola má ty nejvyšší ambice v Oktagon MMA

„Když pán Bůh dá a já věřím, že dá, chtěl bych porazit Tomáše Bola, chtěl bych zápas s Robertsenem, kterým zápasil s Vémolou. A pokud budou ke mně lidi milí, hodní, tak bych si to dal ještě jednou s Karlem,“ nechal se slyšet Mikulášek, jenž tak zároveň naznačil i jméno svého příštího soupeře.


Další články