Sleduj nás

Makhmud Muradov vystoupí na stejném turnaji jako McGregor! Soupeřem mu bude americký ranař

Makhmud Muradov vystoupí na stejném turnaji jako McGregor! Soupeřem mu bude americký ranař

Makhmud Muradov se po dlouhém čekání opět vrátí do akce, když se na turnaji UFC 257 pokusí zastavit amerického ranaře Andrewa Sancheze.

Uzbecko-český zápasník se kvůli koronavirové krizi i zranění soupeřů nemohl dříve podívat do klece, což by se v dohledné době mohlo změnit.

Muradov během středy na svých sociálních sítích potvrdil, že oficiálně podepsal smlouvu k dalšímu zápasu, pouze už neinformoval o jménu soupeře ani místu konání. Vše za něj stihla udělat zahraniční media, především pak MMA reportér Igor Lazorin.


Mach se má nově představit na turnaji UFC 257, který se bude konat 23. ledna na „Bojovém ostrově“ v Abú Dhabí, kde mu bude protivníkem dvaatřicetiletý Američan Andrew Sanchez. Ten se zde měl původně utkat s Andrem Munizem, kterého ale ze hry vyřadilo nečekané zranění.

Sanchez má na svém kontě 12 výher a pět porážek, přičemž jeho bilance v UFC činí 5-3. Naposledy se zapsal na listinu vítězů, když v prvním kole letos v srpnu vypnul Wellingtona Turmana. 


Turnaje UFC 257 se sice živě nebudou účastnit diváci, zato ale bude díky McGregorovi trhat rekordy v počtu prodaných PPV. I díky tomu se dá očekávat, že si Muradova všimne více lidí.

Sanchez vs. Muradov


Další články