Sleduj nás

Machu, držím ti palce. Urvi ten bonus, pak dáme vítěznou večeři, vzkazuje Vémola

Machu, držím ti palce. Urvi ten bonus, pak dáme vítěznou večeři, vzkazuje Vémola

Turnaj UFC 257 se kvapem blíží a fanoušci po celém světě netrpělivě vyhlíží hlavní zápas mezi Poirierem a McGregorem. Čeští příznivci MMA se však těší ještě na jeden souboj, ve kterém se spolu utkají Muradov a Sanchez.

Mach má od domácích fanoušků obrovskou podporu, a jak se zdá, fandí mu i ta nejužší špička československého MMA. Pěkný vzkaz mu totiž vyslal i Karlos Vémola.

„Machu, já ti držím palce. Věřím, že to bude vítězná šatna. Urvi zase ten bonus. Sbírej ty bonusy, budou zapotřebí. Doufám, že to všichni budete sledovat. Sledujte Uzbeka s českým srdcem. Zítra bude první, kdo udělá tři výhry v UFC. Já mám velkou radost, že zítra letím do Dubaje, a i když se na zápas nedostanu, v neděli nebo v pondělí dáme s Machem v Abu Dhabí nebo v Dubaji vítěznou večeři. Držím palce. Oss,” vzkázal Karlos Vémola na svém IG profilu Machovi i všem fanouškům.


Mach má v UFC na svém kontě zatím dva zápasy, ze kterých dvakrát odcházel vítězně. První souboj vyhrál na body a druhý se mu povedlo ukončit před limitem, navíc bravurním knokautem, za který si odnesl bonus za výkon večera v hodnotě 50 000 dolarů.

Andrew Sanchez je nebezpečný soupeř, který Machovi určitě nedá nic zadarmo. Muradov by měl mít ale natrénováno, a tak věříme, že zvládne i svůj třetí zápas v nejprestižnější lize světa. Má na to!



Další články