Sleduj nás

Lajoš Klein se brzy vrátí do akce i s jednou novinkou v přípravě

Lajoš Klein se brzy vrátí do akce i s jednou novinkou v přípravě

Jediná slovenská akvizice v UFC Lajoš Klein se již brzy pokusí napodobit svůj fantastický debut, který předvedl na UFC 253. Na nejsledovanějším turnaji minulého roku dokázal za pouhých šestasedmdesát vteřin zlikvidovat Shanea Younga.

Nejdříve trefil svůj pověstný highkick a otřeseného soupeře bleskově dorazil salvou úderů. Fenomenální představení kazil pouze nesplněný váhový limit, což se dá omluvit tím, že zápas přijal na poslední chvíli. Nebýt tohoto prohřešku, bonus za výkon večera by pravděpodobně putoval na Slovensko.

Lajoš i přes podmínky komplikované korona opatřeními pilně trénuje a během prvního čtvrtletí by měl mít další zápas. Sám k tomu na svém IG profilu uvedl toto. „Už brzy budu znát datum svého dalšího zápasu. I když trénujeme jen ve dvou s Attilou Véghem, tak stále makáme na plné obrátky!“


Ľudovít Klein se připravuje na další zápas v UFC

Mr. Highlight navíc v nedávném rozhovoru pro youtube kanál Fortuna Sports prozradil, že najíždí na úplně novou skladbu stravy a zatím je s výsledky velice spokojený. „Tři týdny se snažím jíst veganskou stravu. Váha mi jde dolů a cítím se velmi dobře na tréninku i výkonnostně. Teď mám nějakých 76 kilogramů, což je super, protože jsem měl i 82 kg. Nejsem úplně čistý vegan, protože by mi chybělo maso. Snažím se jíst vegansky, ale dám si jednou až dvakrát do týdne den, kdy si dopřeji i maso a rybu. Nejsem úplný vegan, ale strava je o mnoho pestřejší, než jsem měl a cítím se mnohem líp.“


Tato novinka by měla slovenskému borci výrazně pomoci při plnění limitu pérové váhy a tím maximalizovat jeho výkony v zápasech. Podle Attily Végha je reálné do dvou let útočit na titul šampiona UFC.


Další články