Sleduj nás

Klein si letí splnit sen do Abú Dhabí. Co řekl o svém soupeři, který ho přivítá v branách UFC?

Klein si letí splnit sen do Abú Dhabí. Co řekl o svém soupeři, který ho přivítá v branách UFC?

Během čtvrtečního večera stálo celé Slovensko na nohou. Do UFC se jim totiž nyní už oficiálně dostal vůbec první zástupce, kterým je Lajoš Klein. A toho čeká debut 26. září na Fight Night turnaji v Abú Dhabí.

Jak se asi dalo očekávat, emoce to byly vskutku velkolepé. „Byl jsem celkem v šoku, ale neskutečně jsem se z toho těšil. UFC bylo jedním z mých největších snů a najednou jsem věděl, že se mi splnil,“ popisoval Klein, který tuto neděli odlétá na Bojový ostrov Yas.

Soupeřem nadaného slovenského borce z útrob pérové váhy (do 65,8 kg) bude Shane Young, jenž si v UFC stihl už odmlátit tři zápasy. Ten první prohrál, následující dva však vyhrál. Jeho specialitou je zejména boj v postoji, a právě tato disciplína jeho novému soupeři vyhovuje.


„Já i můj trenér Attilka jsme Shanea sledovali. Myslím, že je to pro mě hratelný soupeř. On je také spíše postojář, což mi vyhovuje. Do zápasu si věřím a nemyslím si, že by mě mohl nějak nebezpečně ohrozit," prozradil televizi Nova Klein, jemuž v Abú Dhabí bude vypomáhat i sám bývalý šampion Bellatoru Attila Végh. „Ano, bude se mnou. Strašně se z toho raduje a letíme tam s tím, že to jdeme vyhrát.“


Další články