Sleduj nás

Andy Ruiz tipuje výsledek velké sjednocující bitvy Tyson Fury vs. Anthony Joshua

Andy Ruiz tipuje výsledek velké sjednocující bitvy Tyson Fury vs. Anthony Joshua
Andy Ruiz, který sám Anthonymu Joshuovi dvakrát čelil, moc dobře ví, co od něj očekávat. Budou tyto zkušenosti ovšem stačit na takového velikána, jakým je Tyson Fury?

Opravdu drtivá většina predikcí zní téměř jednoznačně. Mnoho lidí vidí jako velkého favorita tohoto duelu právě Furyho, ale Andy Ruiz se rozhodl být „rebel“ a přidal se na poněkud prořídlou druhou stranu barikády.

„Pokud Anthony nebude utíkat a boxovat tím způsobem, aby se to snažil urvat na body, jako to dělal proti mně, tak si myslím, že má dobrou šanci na úspěch,“ uvedl bývalý mexický šampion, jenž stále tvrdě pracuje na svém návratu.


„AJ se bude muset tlačit kupředu a bez ohledu na to, proti jak velkému soupeři stojí, se pokoušet zapojovat do kombinací. A když to udělá, tak si myslím, že urve výhru,“ predikoval jedenatřicetiletý Destroyer.

První termín dvojzápasu mezi Furym a Joshuou zatím odhalen nebyl. Spekuluje se ovšem, že se úvodní klání uskuteční ještě v létě a odveta pak na konci roku. Minimálně jeden z duelů by se pak měl konat na britské půdě před nabitou halou.


Další články