Bitva s Gervontou Davisem sice krachla, ale YouTuber Jake Paul rozhodně nezpomaluje. Místo toho zveřejnil seznam osmi vysněných soupeřů, který bere dech. Figurují na něm jména jako Anthony Joshua, Alex Pereira či Oleksandr Usyk. A co víc... souboj s Joshuou prý není jen planý sen.
Dva bývalí rivalové z Oktagonu jsou nyní ve stejné organizaci, na zápas to ale nevypadá. Bývalý dvojnásobný šampion Losene Keita poslal Shemu Rockovi jasný vzkaz: „Tahle hra má své úrovně a já jsem o dost napřed.“
„Myslel jsem, že je po mně. Že jsem ztracený v hlubinách Ukrajiny a už mě nikdo nenajde,“ vzpomínal britský boxer Fabio Wardley na svou první cestu za Oleksandrem Usykem. Tuto sobotu bojuje o šanci vyzvat stejného muže k souboji o titul mistra světa. Cesta k němu však byla mnohem děsivější než samotný sparing.
V kleci působí jako nezastavitelný stroj s nekonečnou fyzičkou, který drtí jednoho soupeře za druhým. Šampion Merab Dvalishvili nyní odhalil tajemství své brutální formy... a překvapivě v něm nehrají hlavní roli těžké váhy a činky.
Je to cvik, na který moderní fitness scéna téměř zapomněla, on na něj však nedá dopustit. Čtyřnásobný vítěz Mr. Olympia Jay Cutler odhalil jeden ze svých tajných triků pro budování masivních paží... obyčejný tricepsový kickback s jednoruční činkou.
Největší bojovník v historii MMA Emmanuel „Manny“ Yarborough vstoupil do klece s více než 300 kilogramy. Stal se legendou díky bizarnímu zápasu v UFC, ale jeho život skončil tragicky. Zemřel na selhání srdce v pouhých 51 letech.
Krátké tréninkové video zažehlo obrovskou vlnu spekulací. Vrátí se bývalá královna UFC Ronda Rousey zpět do klece? Veterán Matt Brown má jasno... byl by to katastrofální nápad a v dnešní konkurenci by ji naprosto zničili.
Fanoušky na sociálních sítích pobouřilo video z Říma, na kterém je vidět, jak si Conor McGregor během procházky u Kolosea nevybíravě klestí cestu a odstrkuje přitom i své vlastní rodinné příslušníky.