Sleduj nás

Že by McGregor balamutil? Peníze na Poirierovu charitu nečekaně stopnul! Co ho k tomu vedlo?

Že by McGregor balamutil? Peníze na Poirierovu charitu nečekaně stopnul! Co ho k tomu vedlo?
Tak tohle se neposlouchá zrovna hezky. Conor již od samotného počátku domlouvání svého souboje s Dustinem (tedy někdy od loňského listopadu) sliboval, že na charitu svého soupeře pošle dobrovolný příspěvek v hodnotě 500 tisíc dolarů. Celá Poirierova rodina štědrému Irovi ještě v lednu po vzájemném zápasu děkovala, ale peníze doteď nedorazily.

Kde se tedy stala chyba? Mnozí McGregora viní z toho, že neunesl porážku, a tak se prostě rozhodl svou předem slíbenou sumu nezaplatit, dokud si nevynutí trilogii. Tu mu ale UFC zařídilo poměrně rychle, že si hvězdný Notorious dokonce stihl tipnout i její výsledek. „Do třetice Poiriera knokautuji. Stane se tak po front kicku, jenž vyšlu ve čtvrtém kole přímo do Dustinova nosu,“ predikoval Conor.

A jak se zdá, tento tip soupeře poněkud rozhodil. „To je velmi zábavná předpověď. Pamatuji si, jak jsi také předpovídal, že pošleš peníze na mou charitu, ale tvůj tým s námi ihned po zápase přestal mluvit… No nic, uvidíme brzy,“ napsal Poirier na svých sociální sítích, přičemž připomněl, že se svým protivníkem završí trilogii 10. července na turnaji UFC 264.


Conor McGregor dlouhodobě podporuje charitu

Po tomto odhalení se na irského milionáře strhla vlna kritiky. Tu řídil dokonce sám Ali Abdelaziz. „Zaplať tomu muži, jak jsi slíbil,“ vypisoval šéf stáje Dominance MMA na svém Twitteru. „Ty peníze jsou pro lidi v nouzi. Khabib také dodržel své slovo, když vypsal slíbený šek na Poirierovu nadaci. Pokud tu částku nezaplatíš, nejsi chlap,“ vzkazoval směrem na Britské ostrovy.


Další články