Sleduj nás

Žádné omluvy, UFC by nám mělo přidat, zastává se stávkujících další bojovník

Žádné omluvy, UFC by nám mělo přidat, zastává se stávkujících další bojovník

Čím dál více to začíná vypadat, že všichni fighteři jen čekali na to, až se nějaký spící gigant z řad UFC probudí a začne se stavět proti vedení. Jakmile totiž Jon Jones načal tuto finanční revoluci, začal k sobě vázat jednoho fightera za druhým.

Nejprve Jon Jones a po něm Jorge Masvidal, Sean O’Malley, Nate Diaz, Cody Garbrandt, ale také Henry Cejudo. Všechna tato jména se cítila finančně nedoceněna, kvůli čemuž si minimálně postěžovala. A nyní se k této skupině přidává i zápasník z těžké váhy Curtis Blaydes.

„Jsem velmi vděčný za to, že konečně někdo vystoupil a začal to řešit. Tato scéna nutně potřebovala velká jména, aby promluvila, i když tím ohrožují své kariéry,“ zmínil Blaydes pro CBS Sports.


Curtis Blaydes chce v UFC přidat peníze

„My všichni si zasloužíme více peněz. A tím se nesnažím znít chamtivě, jen poukazuji na to, že se nyní nacházíme pod ESPN a tato spolupráce už něco znamená. Zasloužíme si žít takový život, jaký žijí profesionální hráči hokeje nebo baseballu,“ pravil.


„Neříkám, že bychom si měli vydělávat 20 milionů dolarů za zápas, avšak top jména jako Jones, Masvidal, McGregor a další si definitivně zaslouží aspoň těch 5 mega za fight. A strašně nerad vidím i chlápky, kteří předvedou naprosto výtečnou show, ale v samotném závěru si vydělají 12 tisíc za zápas a 12 tisíc za případnou výhru… To je tak trochu trapné,“ dodával.

I navzdory této stížnosti se s Curtisem Blaydesem uvidíme v kleci 20. června, když se v rámci hlavního zápasu turnaje UFC on ESPN 11 představí proti Alexanderovi Volkovovi. Americký válečník, jenž se aktuálně nese na vlně tří výher, zároveň naznačil, že pokud vyhraje, tak si dá delší volno a počká si na titulovou příležitost. 


Další články