Sleduj nás

Yoel Romero je podle lékařů nadčlověk

Yoel Romero je podle lékařů nadčlověk

Yoel Romero je zápasníkem střední váhy UFC už nějaký ten pátek a za svou kariéru dokázal porazit mnoho známých jmen. Poslední tři bitvy však Romero prohrál, avšak musíme brát v úvahu fakt, že je poněkud starším zápasníkem v divizi.

Joe Rogan ve svém podcastu zmínil Yoelovo jméno právě se spojitostí ohledně jeho věku, kdy Rogan tvrdí, že Romerův doktor ještě nikdy nikoho takového nepotkal. „Nevím, jestli jste slyšeli ten příběh o Romerovi, který mi říkal Dana White. Když jednou po zápase v UFC musel Yoel do nemocnice kvůli zlomené oční kosti, lékař po vyšetření Romera volal vedení organizace, že nikoho takového za svou kariéru neviděl. Jeho šlachy v očích mají prý čtyřikrát větší rozměr než šlachy ostatních lidí. Romero má své tělo stavěno jinak než většina populace.”

Podle slov doktora s dlouholetou praxí je Yoel Romero speciální, jelikož zjistil, že Kubánec patří do hrstky populace s takovými vlastnostmi. O Romerově nadlidské síle informoval média i bývalý šampion střední váhy Robert Whittaker, který řekl, že tvrdší rány nikdy neschytal.


Další články