Sleduj nás

Wonderboy Thompson vysvětluje, proč by jako další měl bojovat o titul

Wonderboy Thompson vysvětluje, proč by jako další měl bojovat o titul

Sotva jsme se v rámci velterové váhy dočkali jednoho titulové souboje, ale už se nám hlásí o slovo několik dalších vyzyvatelů.

Jedním ze „staronových“ uchazečů je i uznávaný veterán Stephen Wonderboy Thompson. Ten má aktuálně na kontě dvě výhry v řadě, přičemž naposledy přemohl nebezpečného ranaře Geoffa Neala. Ačkoliv se jedná o slušňáka, s trochou drzosti si nyní řekl o titulový zápas.

Důvod, proč tak Thompson činí, je jasný. Kamaru Usman je považován za nejlepší velterovou váhu současnosti, která navíc vymýtila téměř celou divizi. Z nejlepší desítky žebříčku zbývají už jenom dva soupeři, kteří ještě vzdorují. A jeden by rád šel „na popravu“ jako další.


Stephen Thompson chce v UFC zápas o titul

„Když to tak vidím, jsem jediným bojovníkem z nejlepší pětky, se kterým se ještě Usman neutkal. Hádám tedy, že jsem dalším v pořadí. Nemám snad pravdu?“ napsal Thompson na svém Twitteru. „Mimochodem, skvělý výkon proti Burnsovi, šampione,“ podotkl.


I když je Wonderboyovo volání založeno na logických základech, Dana White upřednostní finančně lákavější řešení. A to v současné chvíli představuje „Největší grázl“ Jorge Masvidal. Hovoří se o tom, že by on a Usman mohli vévodit nové sérii The Ultimate Fightera.


Další články