Sleduj nás

White: Holland se mentálně zlomil, nic horšího jsem jaktěživ neviděl

White: Holland se mentálně zlomil, nic horšího jsem jaktěživ neviděl

Pětizápasová výherní série Kevina Hollanda se nachýlila ke konci poté, co jej na body přemohl veterán Derek Brunson. Šťastný s výkonem kalifornského zápasníka nebyl zejména Dana White.

Šéf UFC poukázal na to, že byl osmadvacetiletý borec tak trochu Brunsonem nucen spolykat svá vlastní slova. Před duelem si dělal samé srandičky, nebral nic vážně, ovšem v samotném boji pak brutálně selhal.

„Myslím si, že se mentálně zlomil a neunesl ten tlak, který se na něj valil,“ sdělil Dana White na pozápasové tiskové konferenci.


„Něco podobného jsem jaktěživ ještě neviděl. Kevin si asi myslel, že všichni kolem něho jsou jeho přátele a všichni se chtějí dělit o jeho prazvláštní formu humoru. O boj se ani příliš nezajímal,“ myslel si.

Dana White se diví výsledku UFC


Brunson vyhrál zaslouženě. „Kevin prostě nebyl schopný popasovat se s taktikou soupeře. Nemohl zastavit ty takedowny. Spíše mi přišlo, že se přímo nabízel, aby byl shozen na zem,“ štvalo šéfa UFC, který chce od svých zápasníků vidět pravou dravost. Zejména, pokud někomu dá příležitost ukázat se v hlavním trháku večera.


Další články