Sleduj nás

Weidman: Kdybych se s Chimaevem utkal, vrátil bych ho zpátky na zem

Weidman: Kdybych se s Chimaevem utkal, vrátil bych ho zpátky na zem

Bývalý šampion střední váhy odhalil, že sám UFC poprosil, aby mu domluvilo zápas s Khamzatem Chimaevem. Bohužel pro něho ale potřeboval čas, aby mohl být zdravotně v pořádku.

Švédský vlk Chimaev je tím typem zápasníka, který se potřebuje udržovat v provozní teplotě. Když hledal vhodného soupeře, tak se nebál odhalit, že jej tři jména odmítla. Mezi nimi byl Demian Maia, Stephen Thompson, ale i právě Chris Weidman.

Jak se později ukázalo, Weidman o tento duel prý stál, ba dokonce chtěl Khamzatovo sebevědomí rychle usměrnit, ale bohužel pro něho, nebyl schopný na tento souboj kývnout v nějaké dohledné době.


Chris Weidman říká, že je Khamzat Chimaev lehký soupeř

„Zápas s Chimaevem pro mě byl a stále je velice lákavý, dokonce jsem řekl UFC, že o něj stojím, ale protože mě trápilo zrovna zranění žeber, nebyl jsem připravený naskočit hned… Nebo aspoň ještě ne letos,“ odhalil bývalý šampion z řad střední váhy.


„Opravdu strašně rád bych Chimaeva vrátil zpátky na zem. Vím, že je to dobrý wrestler, ale neumím si představit, že by to byl lepší wrestler, než jsem já. Vlastně si neumím ani představit, že by mě dokázal porazit. Proto mě ten zápas láká,“ doplňoval.

Khamzat tedy jistě má zajímavou nabídku do budoucna, doposud se však plánuje zaměřovat na váhu velterovou, kde jej bude 19. prosince čekat duel s Leonem Edwardsem. A není vůbec vyloučeno, že pokud vyhraje, tak si tím vyslouží šanci o titul.


Další články