Sleduj nás

Vystrč jazyk a čekej na mě jako hodný pes, vzkazuje Rodriguez Magomedsharipovi

Vystrč jazyk a čekej na mě jako hodný pes, vzkazuje Rodriguez Magomedsharipovi

Aktuálně zraněný mexický zápasník Yair Rodriguez se rozhodl reagovat na kritiku, kterou jeho směrem vyslal Zabit Magomedsharipov.

Zmíněná dvojka se měla koncem srpna střetnout v eliminačním duelu v rámci pérové váhy, aby se zjistilo, kdo si vyslouží další titulovou příležitost. Tento duel byl ovšem zrušen a Magomedsharipov svého soupeře urazil a nařkl, že se mu úmyslně vyhýbá a že dokonce i předstírá zranění.

Cílenou urážku si Rodriguez nemohl nechat líbit, a tak přispěchal s odpovědí. „Zabite, posaď se a čekej na mě. Přesně tak, jak jsi to dělal doposud. Už brzy dostaneš příležitost ochutnat mé mexické koule!“ reagoval.


Zabit Magomedsharipov se těší na další zápas v UFC

Zároveň se i divil, kde se v Magomedsharipovovi vzal takový hněv. „Odkdy se z tebe stal trashtalker? To ty sám, nebo tvůj manažer? V každém případě oba dva na mě teď musíte čekat jako psi. Vystrčte jazyky a proste, uvidíme se v říjnu nebo listopadu v duelu na pět kol!“ vzkázal.


Zabita zastupuje stáj Dominance MMA, v jejímž čele stojí egyptský manažer Ali Abdelaziz, o kterém koluje, že spravuje sociální sítě svých zápasníků a píše za ně hlouposti. Tato domněnka však nebyla nikdy potvrzena…


Další články