Sleduj nás

Velký návrat bájného bouřliváka! Nate Diaz a Anthony Pettis rozpálí halu v Anaheimu!

Velký návrat bájného bouřliváka! Nate Diaz a Anthony Pettis rozpálí halu v Anaheimu!

S velice nečekanou, avšak potěšující zprávou přišel kanadský novinář specializující se výhradně na MMA Ariel Helwani. Podobně jako předtím u návratu Tonyho Fergusona, i teď předpověděl, že se na scénu vrací další velké jméno.

A my, aniž bychom museli chodit daleko, už víme, o kom je řeč. Nate Diaz se poslední dny ocital v „hledáčku“ USADY, až se spousta lidí divila, co provedl. Nyní již zcela přesně známe odpověď. Americká antidopingová agentura tak činila proto, že si Diaz domlouval termín svého návratu.


Pokud bychom měli pokročit ještě o kousek dále, dle Helwaniho se mladší z kontroverzních bratrů podívá do klece „už“ 17. srpna, a to během PPV turnaje v Anaheimu, kde byl do hlavního zápasu večera jmenován Daniel Cormier, jenž bude hájit svůj pás z těžké váhy proti Stipemu Miočičovi.

Nate Diaz se v akci neobjevil od 20. srpna roku 2016, kdy prohrál na body s Conorem McGregorem. Hlavním důvodem, proč se nevracel dříve, bylo zamítnutí kýžené bojové trilogie, kterou mu UFC slíbilo, avšak ke které pak už nikdy nedošlo.


Nyní se bájný bouřlivák vrací na místo činu, kde se porve o svou šanci dostat se po tříleté pauze zpátky na výsluní. Stane se tak v duelu s Anthonym Pettisem, který zápasil na UFC Fight Night 148, kde efektivním způsobem knokautoval Stephena Thompsona.


Další články