Sleduj nás

Velká událost! Největší grázl Jorge Masvidal potvrdil svůj další zápas i termín návratu

Velká událost! Největší grázl Jorge Masvidal potvrdil svůj další zápas i termín návratu

Jorge Masvidal odhalil, že má od UFC potvrzený přibližný termín návratu. A dokonce se i pochlubil jménem soupeře.

To, o čem se poslední dny spekulovalo, se postupně stává více a více realitou. Dle svědectví držitele pásu pro „Největšího grázla planety“ bychom se začátkem podzimu letošního roku měli dočkat velkolepé odvety.

„Právě jsme dostali slovo, v září budu bojovat o titul, a tak postupně začínám svou přípravu,“ prozradil Masvidal během rozhovoru pro deník Metro.


„Máme tu jisté věci, které musíme urovnat. Je to jeden z mých poslední zápasů (v MMA), než se pokusím jednat o změně. Celou dobu toužím po duelu v boxu, rád bych totiž prověřil své zkušenosti proti boxerské třídě, jako je Canelo Alvarez,“ odhaloval floridský fighter své choutky, které mimo jiné prokazoval už v minulosti.

Protože je ale pod smlouvou v UFC, musela by mezi organizacemi vzniknout nějaká dohoda. „Věřím, že to je možné,“ odpovídá Masvidal. „Už tu něco takového bylo v minulosti, tak nevidím důvod, proč bychom to nemohli zopakovat. Miluju box a vím, že to chci zkusit proti těm nejlepším v oboru,“ potvrzoval.


Teď to však ještě řešit nehodlá. „Jak říkám, ze všeho nejdůležitější je pro mě teď titulová bitva. Té budu věnovat veškerou svou energii. Pak uvidíme, co mi přinese budoucnost,“ dodával současný člen z American Top Teamu.


Další články