Sleduj nás

Velasquez dementoval zprávy, že by byl knokautován: Zradilo mě koleno, sudí to viděl a konal svou povinnost

Velasquez dementoval zprávy, že by byl knokautován: Zradilo mě koleno, sudí to viděl a konal svou povinnost

Velké nadšení z návratu, kterému předcházela vleklá zranění hlavně se zády, avšak nakonec jen další zmar, jenž vyústí možná až definitivním koncem jindy neomylného borce z těžké váhy. Cain Velasquez neskrýval po prohře s Predátorem Ngannouem jisté zklamání.

Cain Velasquez neskrýval po prohře s Predátorem Ngannouem jisté zklamání

„Bolí to, ale ne proto, že jsem prohrál, ale proto, že jsem se připravoval a nakonec z toho nic nebylo,“ smutnila dnes již šestatřicetiletá legenda, jejíž vyhlídky do budoucna se zase o něco zúžily. „Oktagon je místo, kde se cítím jako doma. Ten oheň ve mně pořád hořel a bude hořet i nadále, jen nevím, jaký je rozsah zranění a jak moc mě to bude limitovat,“ pokračoval.



Kamerunský bijec Francis Ngannou vyhrál na „KO“ chvíli poté, co se Cainovi protočilo koleno. Celý duel posléze netrval ani půl minuty… „Nejednalo se o klasický knokaut,“ klidnil emoce tamních novinářů Velasquez. „Stalo se něco, čemu jsem sám nemohl uvěřit. Údělem sudího je, aby podobná zranění předem viděl, vyhodnotil a duel včas zastavil. Totéž se stalo v mém případě.“

Co bude dál, to je jen ve hvězdách. „Chyběl jsem fakt dlouho a nerad bych si to zopakoval znovu. Než jsem do utkání s Francisem vstoupil, cítil jsem se 100% v pořádku, proto jsem nemohl uvěřit, že se mi tohle stane. Jedná se opravdu o nešťastné zranění, které bohužel do sportu patří. Počkám si na podrobné zprávy a zvážím možnosti, všechny scénáře jsou možné,“ uzavřel Velasquez.


Další články