Sleduj nás

V boji o pás prozatímního šampiona bude Whittaker fandit Adesanyovi: Gastelum pro mě není žádný soupeř

V boji o pás prozatímního šampiona bude Whittaker fandit Adesanyovi: Gastelum pro mě není žádný soupeř

Současný šampion střední váhy Robert Whittaker je sice na půl roku mimo hru, ale až se vrátí, tak už bude předem vědět, kdo se stane jeho dalším protivníkem. Bude to jeden ze dvojice Adesanya - Gastelum, přičemž on má už teď ve výběru svého favorita jasno.

Jak jsme již naznačili, novozélandský rodák bude v duelu o titul prozatímního šampiona fandit Israelu Adesanyovi, avšak není to kvůli tomu, že by mu nadějný nigerijský borec přirostl nějak k srdci, nýbrž kvůli tomu, že v něm vidí kvalitnějšího soupeře.


„Je to tak. Kelvin Gastelum pro mě není žádným meřítkem. Je škoda, že na ten náš duel nedošlo, moc rád bych to dokázal. Jsem na něj moc silný, příliš rychlý a navíc jsem i komplexnější. Prostě nevidím způsob, jakým by mě mohl porazit,“ uváděl stále zraněný bojovník.


Whittaker se pár dní po operaci břišní kýly přesunul do domácího léčení, kde mu bylo doporučeno se na několik týdnů vyhnout jakékoliv fyzické zátěži. První tréninky bude moct obnovit někdy v dubnu, do klece se pak vrátí nejdříve v létě, nejpozději však (údajně) v srpnu/září.

„Vidím to na finálový souboj mezi mnou a Adesanyou. Je to hvězda, která tu vzbudila velký rozruch a které se navíc většina lidí začíná bát. Já mezi ně však nepatřím. Cítím se na vrcholu své hry, můj stand-up nikdy nebyl lepší. Až se vrátím, určitě vás o tom přesvědčím,“ dodával.


Další články