Sleduj nás

V bantamové váze jsem neměla soupeře, a tak jsem šla za Cyborg, říká Nunes. Nebere si příliš velké sousto?

V bantamové váze jsem neměla soupeře, a tak jsem šla za Cyborg, říká Nunes. Nebere si příliš velké sousto?

„The Lioness“ ve své váhové kategorii úspěšně obhájila tři tituly a pak rázem pro ní najednou nebyly protivnice. A tak se rozhodla vystoupat nahoru, kde chce bojovat o status nejlepší MMA zápasnice všech dob. 

„Neměla jsem komu čelit. Všichni moji pronásledovatelé jsou zraněni,“ prozradila nám Amanda jeden z důvodů, proč se rozhodla vystoupat zase o stupínek výše, kde se pokusí zastavit jindy neochvějnou krajanku. 

Amanda Nunes neměla soupeřku


Jak se ale někdo tak neomylný dá porazit? „Každý máme své slabiny a podobně tak i ona. Jakmile se rozvášní, odhaluje svou tvář, a to je přesně moment, kdy musím udeřit,“ naznačila část svého plánu na Cris Cyborg. 

Otázka ale zní, co když měly její předchůdkyně podobný záměr, který jim potom nevyšel. Přeci jenom se Cristiane Justino, jak zní její celé jméno, aktuálně nese na vlně dvaceti výher. Jediná její prohra přišla na začátku kariéry. 


Cris Cyborg v UFC válí

„Osobně si nemyslím, že už někdy čelila někomu tak zkušenému, jako jsem já. Každý máme své slabiny. Jde o to je jen odhalit a pak na ně zaútočit. Ronda byla taky neporazitelná a nakonec se stala nejlehčí výzvou mého života,“ zabrousila lehce do historie. 

Ve hře je opravdu hodně. „Chci se stát nejlepší MMA zápasnicí všech dob. Člověk by se měl neustále překonávat a přijímat výzvy. A já jsem ve své divizi už žádnou neměla,“ potvrdila zápasnice, jež kromě Rondy přemohla také Mieshu Tate nebo Valentinu Shevchenko.



Další články