Sleduj nás

Útok na McGregorovu rodinu? On se choval stejně! schvaluje nadávky Khabibův manažer

Útok na McGregorovu rodinu? On se choval stejně! schvaluje nadávky Khabibův manažer

Khabibův manažer Conora nejenže silně nenávidí, ale navíc se domnívá, že jeho schopnosti jsou už za zenitem.

Jak jinak bychom si mohli vysvětlit následující prohlášení, které Ali Abdelaziz pronesl. V něm totiž popisuje, že by Conora nyní porazil i začátečnický boxer, který se živí hlavně jako YouTuber.

Pokud si dobře vzpomínáte, jeden takový se tu nedávno objevil a pravidelně Conora vyzýval k boji mezi šestnácti provazy. Aby hvězdného Ira donutil podepsat smlouvu, využíval k tomu veškeré možné prostředky, jež by měly s Notoriousem pohnout. Včetně samotných, někdy až velmi nemístných nadávek.


„Jake Paul… Opravdu toho kluka mám rád,“ říká Abdelaziz, vrchní muž ze stáje Dominance MMA. „Víte proč ho mám rád? Protože je to skutečný chlap. Když se opíral do Conorovy ženy a všichni se ho ptali, proč to dělá, vždyť je to nemorální, tak odpověděl, že i Conor se navážel do Khabiboby ženy,“ vysvětloval.

„Skutečně mám rád Jakea Paula,“ pokračoval Abdelaziz. „Domnívám se, že by z McGregora vymlátil duši. A nejen z něho, ale i ze všech jeho týmových parťáků. Ze všech těch blbečků,“ popisoval egyptský manažer před obrazovkami TMZ Sports.


Ali Abdelaziz chce útočit na Conora McGregora rodinu

Abdelaziz je jedinou manažerskou postavou, která je v MMA světě nejvíce vidět (i slyšet). Její negativní veřejné názory však nejčastěji směrují proti McGregorovi, tedy muži, jenž Aliho pro změnu nazývá teroristou. Tato nevraživost byla nejvíce rozpoutána těsně před UFC 229, kdy se Khabib s Conorem střetli v kleci.


Další články